main-banner-photo2.png

Ma-Uri®

Jóga

Táplálkozás

Coaching

shell-pattern-széles.png

Egészségmegőrzés felsőfokon

 
shell-pattern-széles.png

A Stúdióról

A 4Health Studio egy fizikai valóságba meghívott és manifesztálódott álom, belső önmunka, mentori útmutatás és szívvel való cselekvés eredménye.

 

Ezzel a magasan kalibrált energiával és kisugárzással életre kelt tiszta tér kínál egyedi lehetőséget magas minőségű öngyógyító és önfejlesztő munkára.


Az egyénre szabott programoktesti-lelki harmónia, a mélyebb érzelmi munkák és a tudatos életvezetés kibontakoztatását szolgálják.

 

Ezen alapgondolat mentén fókuszunk

a világhoz és önmagunkhoz való minőségi kapcsolódás fizikai, mentális és spirituális szinten.

studio-circle.png

Táplálkozás és coaching
Dr. Kovács Rita

 

MA-URI®
Stein Létay Máté

Mama MA-URI®

0_mauri_mauri.png

Ma-Uri®

 
ma-uri-landing.png

Hamarosan ...

joga-pattern.png

Jóga és meditáció

 

A 4Health Studioban lehetőség nyílik a jógát és a meditációt az ősi hagyományokhoz hűen, mégis kicsit másképp, egyéni módon megismerni.

Ebben segít a különlegesen szép, letisztult környezet és a személyre szabott odafigyelés, amit a bensőséges, kis létszám is lehetővé tesz. 

Specialitásunk a gerincjóga, astanga jóga és meditáció egymásra épülő módszere, ami támogatja a feszültségoldás, tisztulás és életminőség-fejlődés folyamatát.

Érdeklődésednek és időbeosztásodnak megfelelően választhatsz a jógaórák, tanfolyamok, elvonulások és egyéni mentorálás lehetőségei között. 

Szeretettel várunk!

Joga-landing+astanga.png

ŐSZI ÓRAREND

Hétfő

ÓRAREND

(további részletekért kattints az órarendre)

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
 
1_táplálkozás.png

Táplálkozás

 
taplalkozas-rita2.png

Food is medicine, Medicine is food

Dr. Kovács Rita vagyok, szakgyógyszerész, Ma-Uri gyógyító.

Gyógyító, a szó hagyományos nyugati és spirituális értelmében is. Melletted állok és irányt mutatok, személyre szabva, a rendelkezésemre álló tudás széles spektrumát használva.

Szakgyógyszerész végzettségem által sikeresen ötvözöm a keleti és nyugati orvoslást, mely hitem és tapasztalatom szerint a valódi teljességhez vezet el. A táplálkozás kiemelt részét képezi tevékenységemnek, melynek fontossága mára már megkérdőjelezhetetlen az egészségügyi kihívások leküzdésében.

Indulj el az úton, én támogatlak benne.

 
1_coaching.png

Coaching

Dr. Kovács Rita vagyok - gyógyítva tanító, tanítva gyógyító segítő az életedben.

Jelen lenni, a jelenben élni, ez a titok! Tapasztalatomból lett hitvallásom, hogy támogassam azokat az embereket, akik nyitottak az érdemi változásra. Tisztán látják a helyzetüket, mégis nehezen találnak megoldást a valódi lelki, tudati felfrissülésre. Fontos látnunk fejlesztendő területeinket, de még fontosabb konkrét lépéseket tenni a rögzült rutinokból való kitöréshez.

Ebben tudok segíteni. Hisz végigjártam az utat, saját bőrömön tapasztaltam a változást és az eredményeket.

 

„A titok abban rejlik, ahogy az idő kérdését megközelítjük. Legtöbbünket kora gyermekkorunktól arra tanítottak, hogy figyelmünket a múltra, vagy a jövőre koncentráljuk. Szép tájak ezek, jó ellátogatni ide, sőt szükséges is, túlélésünk és sikerünk érdekében. De a gyönyör nem ezeken a helyeken lakik. Ha komolyan érdekel a gyönyör megtalálása, akkor kezd azzal, hogy a figyelmedet a jelenre irányítod.“

– George Leonard

tanacsadas-1.png